Oferte

Oferte

Scrisoare deschisă pentru părinți!

     Dragi părinți, ai căror copii studiază arta dansului, vă invităm să consultați site-ul studioului de  balet creat special pentru ei, situat intr-o locație de basm din munții Apuseni, în apropiere de Cluj-Napoca, Romania, unde natura și arta conlucrează in slujba lor.

     Oferiți-le acestora posibilitatea de a studia cu profesori de talie internațională, prim balerini de renume mondial, foști laureați ai competițiilor internaționale de balet, pedagogi de succes invitați la noi in studio.

     Fiecare intâlnire va fi finalizată cu un spectacol cu public, iar experiența elevilor va fi una memorabiliă.

     Studioul de balet are vocația de a educa prin dans tinerii balerini și de ai ajuta să se integreze in circuitul competițional profesional prin pregătirile intensive și de durată.

     Prețuri sugerate pentru aceste intâlniri : 500 de lei pe zi (all inclusive), cazare la cabana Mărisel, masa pregătită special pentru ei cu produse bio din zona de munte, excursii, program de relaxare la pișcină, 6 ore de studii pe zi de dans clasic, dans contemporan, dans de caracter  și repertoriu internațional, pregătire pentru olimpiada națională și competițiile de balet naționale și internaționale.

     In fiecare luna vor avea loc studii intensive de vară, tabere de creație și de dezvoltare profesională cu invitați din țară și străinătate.

     Urmăriți cu interes site-ul nostru și vă veți bucura de împlinirea visurilor copiilor dumneavoastră. Mult success!

Gânduri bune la început de an!
     Așa cum unii dintre voi cunoașteți deja, noi ne pregătim si vă așteptăm cu drag și in această vară la Mărisel unde organizăm tabere de studii și de creație in mijlocul naturii!
     Programul integral va fi anunțat in curând! Până la prima revedere vă dorim un an bun și mult succes in tot ce faceți!